Jul
21

Het Fotogenieke Geluid op televisie

Author // jorritb
Posted in // Nieuws

De audiotour Stadionplein FM was – opmerkelijk genoeg – vrijdag 10 augustus te zien op Ned. 2 in het programma 10xBeter Bewegen. Het gezondheidsprogramma van de NTR belicht  allerlei facetten van bewegen en werd dagelijks rondom de Olympische Spelen in Londen uitgezonden. Met presentator Harm Edens heeft Jorrit Brenninkmeijer een gedeelte van de audiotour gelopen.

In mei zijn de opnames gemaakt voor 10x Beter Bewegen. Met draaiende camera’s zijn onder meer het Olympisch Stadion, de plek waar Tarzan rondhing en het Olympiaplein, waar Fanny Blankers Koen trainde, bezocht. Het resultaat is hier te zien.

Stadionplein FM is alleen te doen vanuit Olympic Experience, het museum in het Olympisch Stadion (ingang Marathonpoort, www.olympischstadion.nl). Mp3-spelers met de tour zijn op vertoon van een geldig legitimatiebewijs gratis te gebruiken.

Trackback from your site.

jorritb

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.