Sep
20

Foto’s voor je oren!

Author // jorritb
Posted in // Uncategorized

Het Fotogenieke Geluid is gespecialiseerd in het ontwikkelen van journalistieke en culturele audioproducties. Of het nu gaat om een geluidswandeling, radiodocumentaire of achtergrondreportage, het audiowerk van Het Fotogenieke Geluid onderscheidt zich door z’n beeldende karakter. De zeggingskracht van de verhalen en toegepaste geluiden prikkelen zo je verbeelding, dat je de audioproductie als het ware kan fotograferen!

“Mooie anekdotes, uit het leven gegrepen. Dóé die tour!” Het Parool over audiotour De Wondere Wibaut

De laatste jaren heeft Het Fotogenieke Geluid zich in het bijzonder toegelegd op het produceren van verhalende audiotours in de openbare ruimte. In deze luistertochten dwars door Amsterdamse wijken en buurten word je verrast door de mooiste persoonlijke (historische) verhalen van gebruikers uit het gebied. Door het luisteren naar die verhalen ga je met andere ogen naar de stad kijken.

“Ik heb met vrienden de audiotour Stadionplein FM gelopen en genoten. Klasse gedaan!” Jack van Gelder, sportverslaggever NOS

Tags // , , , , ,

jorritb

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.