Apr
24

Podwalk gelanceerd door oude veenpolder bij Utrecht

Author // jorritb
Posted in // Nieuws

Met een gezamenlijke wandeling met genodigden is de podwalk ‘Tussen mens en land’ gelanceerd. Deze podwalk laat je aan de hand van zeven audioportretten ervaren wat het karakteristieke veenweidegebied  bij Tienhoven (UT) betekent voor verschillende mensen. Centraal staat hierbij de vraag: Van wie is het landschap? Vanaf 21 mei 2023 is de geluidswandeling voor iedereen beschikbaar.

Het Fotogenieke Geluid heeft de podwalk ontwikkeld in opdracht van Wij.land. Deze stichting is actief in het Nederlands veenweidegebied en initieert landschapsherstel en vernieuwing. De luisterwandeling ‘Tussen mens en land wordt gratis aangeboden via het audiotour-platform izi.TRAVEL. De luisterwandeling start bij Streekmuseum Vredegoed, is 2,5 km  lang (heenweg) en maakt onder meer gebruik van een bestaande route van Natuurmonumenten. Meer over de podwalk is te vinden op de website van Wij.land.

Trackback from your site.

jorritb

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.