Oct
15

DOORGEEF AUDIOTOUR OFFICIEEL GELANCEERD

Author // jorritb
Posted in // Nieuws

Tijdens de Gelderse Museumdag 2013 is de Doorgeef Audiotour gelanceerd in het Museum voor Moderne Kunst Arnhem (MMKA). De Doorgeef Audiotour is een familietour en bestaat uit spelletjes en opdrachten die op een verrassende manier praten over kunst tussen (jonge) familieleden moet uitlokken. Het Fotogenieke Geluid heeft meegewerkt aan het project. De Gelderse Museumdag is op zaterdag 19 oktober.

De Doorgeef Audiotour is een initiatief van het ontwerpbureau Familiemusea, gespecialiseerd in familievriendelijkheid in musea. De Doorgeef Audiotour kent tien spelletjes die zijn verzameld op een audiospeler. Met de Doorgeef Audiotour ga je gezamenlijk aan de slag: kinderen en volwassenen. Je deelt één audiospeler die je steeds aan elkaar doorgeeft. Om de beurt krijg je de spelletjes toegefluisterd: zo ben je afwisselend spelleider, deelnemer, gids, publiek, kijker of luisteraar.

Trackback from your site.

jorritb

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.