Sep
16

Het Verhalendepot te beluisteren via QR-codes

Author // jorritb
Posted in // Nieuws

De audiotour Het Verhalendepot is nu voor iedereen ook via QR-codes te beluisteren. Op de route hangen bij de luister-plekken bordjes met QR-codes. Door deze te scannen met je smartphone zijn de geluidsfragmenten te beluisteren.  Het Verhalendepot laat zo de mooiste persoonlijke verhalen horen over het heden en verleden van de bijzondere monumentale pakhuizen langs het Entrepotdok.

De QR-codes zijn te activeren door deze te scannen met een speciale QR-reader op je telefoon. Deze zijn gratis als app te downloaden. Een routekaart met daarop de luisterplekken is af te halen bij de beheerder van woningcorporatie De Alliantie op Entrepotdok 63. Ook is deze te downloaden op de website van de bewonerscommissie. Het Verhalendepot is ontwikkeld in 2011 en was een jubileumcadeau van De Alliantie aan de bewoners van het Entrepotdok, het eerste monumentale complex dat in Nederland geschikt werd gemaakt voor sociale woningbouw.

Trackback from your site.

jorritb

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.